Design a site like this with WordPress.com
Fillojani

Drini, Dëshmia e një Motoristi për Krishtin

Unë quhem Drini dhe kam lindur në 1981 në Tiranë, por fëmijërinë e kam kaluar në Romë deri në fund të viteve 80. I rritur në një familje që e vlerësonte ideologjinë komuniste si nga babai dhe nga mamaja, unë kam gjithashtu rrënjë stërgjyshërore me besimin e krishterë ortodoks dhe islamin shqiptar. Si adoleshent mëVazhdoni leximin “Drini, Dëshmia e një Motoristi për Krishtin”

Pastor Z, Rebel me një Qëllim

REBEL ME NJË QËLLIM Mund të mos dukem si një shërbërtor i zakonshëm i krishterë ungjillor. Flokët e mia biond në të kuqërremtë i mbaj të gjata. Kam një mjekër, vathë, tatuazhe dhe vesh një xhaketë lëkure të zezë me një emblemë motoristësh në kurriz. Njerëzit e rrugës më njohin thjesht si Pastori Z. KurVazhdoni leximin “Pastor Z, Rebel me një Qëllim”