Design a site like this with WordPress.com
Fillojani

Takëme Motoristi

Takëme / Gears / Aksesorë për Motoristë të Krishterë

Shërbesa Motoristë për Krishtin u mundëson Takëme/Aksesorë të ndryshëm për motoristë që e kanë Krishtin në zemrat e tyre. Më poshtë mund të shfletoni që nga Bibla Për Motoçiklistë, broshura, stikera, bluza, takëme të lloj-llojshme për të përhapur “Lajmin e Mirë” (ungjillin) dhe për të ndihmuar të krishterë të ndryshëm t’u tregojnë motoristëve se janë “për Krishtin” dhe për Lavdinë e Mbretërisë së Tij.

Këto artikuj janë dhuratë ose kur janë me porosi, jo për arsye fitimprurëse.

BIBLA PËR MOTOÇIKLISTË (FALAS)

Bibla për Motoristë

 

Pa karburant edhe motoçikleta më e shtrenjtë nuk lëviz dot! Çdo gjë që lëviz ka nevoj për karburant ose energjinë përkatëse, po ashtu edhe jeta jonë. Në këtë libër do të lexoni Dhjatën e Re dhe disa dëshmi motoristësh të cilët nuk jetojnë dot pa Frymën dhe Fjalën e Perëndisë çdo ditë, sikurse motorat e tyre nuk funksionojnë dot pa karburant.

 

Sticker “BEKUAR” (FALAS)

Bekuar Sticker

Sticker-at “BEKUAR në emër të Jezusit” janë ngjitëse për motorrin dhe jepen falas. Mund të porosisni sa të doni. Dhurohen për çdo motorist bashkë me lutjen për jetën e tij/saj, lutje për mirëfunksionim të mjetit, dhe lutje për mbrojtje hyjnore nga Perëndia ndaj rreziqeve në rrugë.

 

Patch / Etiketë “Mik i Bikers for Christ”

Friend of Bikers for Christ

Etiketë e qepur me shkrimin “Mik i Motoristëve për Krishtin” në anglisht, që mund të qepet në jelek lëkure ose xhins motoristësh. Një copë është 400 lek.

Këtë e pëlqejnë %d blogues: